Wij nemen contact met u op!

contact
next Indien u meer informatie wenst over onze producten en diensten, laat ons dan contact met u opnemen.

klik hier

Over onsGraphics Group is pas tevreden met het allerbeste!

Ons leveringsprogramma is nagenoeg onbeperkt en loopt van een simpel visitekaartje of een folder in zwart/wit tot ingewikkelde full colour verpakkingen in grote oplagen en omvangrijke en kleurige catalogi.

De Graphics Group beschikt over een uitgebreid machinepark waarbij alle pre-press, press en after-press binnenhuis gebeuren zodat te allen tijde de controle over uw drukwerk in eigen handen blijft, waardoor continue kwaliteit gegarandeerd kan worden.
Ook  de afwerking verzorgen wij in eigen huis. Zelfs het verspreiden van uw huis-aan-huis reclame behoort tot onze activiteiten.

Onze verschillende drukpersen vormen van oudsher het kloppend hart van ons grafisch bedrijf. Met onze moderne, volledig geautomatiseerde persen hebben we voor elk type drukwerk de juiste apparatuur. Maar zeker zo belangrijk, zo niet het allerbelangrijkste punt van onderscheid: de deskundige vakmensen die aan de pers staan.
Het oog van de meester bepaalt het verschil tussen goed, beter en best. En bij de Graphics Group is men pas tevreden met het állerbeste.